Tuesday, 1 June 2010

Gambar-gambar perarakan NGO LL4G ke US Embassy(Bhgn 1)



Imej orang ramai dari cermin di hadapan pintu pagar US Embassy



Berhadapan dengan wakil US Embassy...kelihatan Dr Hafidzi dari PACE dan Aqsa Syarif .

Wakil US Embassy..


Wajah-wajah...berjalan jauh tu bawah terik mentari...


Wakil VIVA PALESTINE dan PACE Puan Norazian Anidin berucap ..power gak tu!!!


Berjalan di atas jalan raya yang dikawal polis....dari Bangunan Tabung Haji menuju ke US Embassy...


Anak muda ni memang kreatif...makcik lupa la nama...masa demo tahun lepas, time baling kasut kat Bush si dia bawak kotak dan gantung kasut-kasut... dah dapat namanya..Ahmad Mudzakkir Zairulshahfuddin



Wakil-wakil dari Crisis Management Team LL4G....
















Saudara ni katanya rakyat Palestine...turun ke Tabung haji terus berdemonstrasi...malaysia boleh, melayu Boleh..Yahudi..palestine..macam-macam lagi dia sebut...di depan US Embassy macam tak terkawal juga dia..Rakyat Palestine yang lain yang ada di sana ada yang tegur dia...dah elok pakai muffler Palestine..sampai kat Perkasa, depa bagi headband Perkasa suruh dia pakai.


Saudari Aiman Athirah

2 comments:

asmah said...

Salam

Mak cik nashitah, anak muda yang pakai topi kapal tu Ahmad Mudzakkir Zairulshahfuddin.Dari semalam dia dok pikir nak pakai topi kapal.JZKK Che Asmah Ibrahim

ummu asiah said...

tu la...lupa la nama dia..tak patut betui..nanti saya editkan...dan cari gambar dia yang last year punya..ada dalam koleksi kami...:))