Sunday, 6 June 2010

LIFELINE 4 GAZA: Menyambut kepulangan WIRA di Kompleks Bunga Raya


Pemandangan indah KOMPLEKS BUNGA RAYA

Pemandangan Kompleks Bunga Raya di awal pagi menyambut ketibaan rakyat marhaen seperti kami. Bukan selalu rakyat marhaen dapat masuk ke kompleks Bangsawan ni.

Sempat juga snap gambar hero baru dari kalangan wartawan Saudara Ashwad..rasanya lah tu...

Tuan Haji Noorazman, Ketua Misi Lifeline 4 Gaza mendukung anak yang paling kecil. Di Malaysian Insider kelihatan Nur Nuhasakinah didukung oleh DS Najib.
Semua sukarelawan LL4G dan ahli keluarga menaiki bas untuk dibawa ke kediaman Perdana Menteri Malaysia untuk bersarapan bersama.

Abdullah Mujahid, anak kepada Ustaz Hasanuddin salah seorang sukarelawan bersama baby yang baru berusia hampir dua bulan turut hadir menjemput datuknya.

Ustaz Hasanuddin Pengerusi Aqsa Syarif di tengah.

Alhamdulillah, wah nampak gembira benar Tuan Haji Jamaluddin aktivis Yayasan Amal Malaysia disatukan kembali dengan anak-anak sambil mendukung anak yang paling kecil, Handzalah namanya. DI dalam gambar juga kelihatan Timbalan Menteri mungkin tapi tidak tahu namanya.

Ramai orang berkumpul rupanya, itupun kami sampai sudah agak lewat dan hampir waktu mereka hendak bertolak ke rumah PM. Ramai penyokong yang sudah siap tiba sebelum subuh lagi.

Ambil peluang bergambar bersama isteri-isteri Dr Selamat Aliman sahabat kami dari JIM. 4 dari kanan Kak Faezah dan dua dari kiri sebelah ummuasiah Kak Norizan.

Sukarelawan, Aktivis Muslim Care Abdul Halim Mohd Redzuan, di tengah bersama ahli keluarga.

Dr Selamat Aliman ditemuramah dengan kelihatan isteri-isteri menanti di belakang.

Jurukamera pun tidak lepas peluang bergambar

Pimpinan JIM turut hadir, Dr Hafidzi Pengerusi PACE, Tuan Haji Nahar dan Syed Ibrahim.
Gembira dan ceria bersama-sama sahabat dari Jamaah Islah Malaysia.

Gembira mengumpat APCO=ISRAEL. Hancur Israel, berambus APCO...

No comments: