Friday, 13 March 2009

DAH PECAH!!!!!!

Pagi tadi saya dan Cikgu Laila bertandang ke Pejabat Harakah...berbincang dengan En Lutfi, Ketua Pengarang Harakah tentang beberapa 'projek'. Sedang rancak berbincang terima sms pertama dari Isteri ADUN Hulu Kelang:

"Kak Jije di Dewan sekarang. S, wartawan Harakah kata dia kena saman dengan Khir Toyo 10 juta. Ada 4 SB harrass dia kat sini."......isshhh....teruk betoi depa ni.....menyusahkan hidup orang dengan macam-macam ancaman...


Lepas tu Lutfi pula memecahkan berita menerima sms dari Pyan Habib yang batu tanda pokok demokrasi telah dipecahkan...

Batu Tanda Pokok Demokrasi sudah dipecahkan!!!!


Cerita asal baca dari blog ni...

2 comments:

rd said...

ummu asiah,

mmg panass betul keadaan kt msia skrg.. saya baca dan tk pernah ketinggalan..

paling panas kes khir toyo pegang janggut YB Saari Sungib!!! Tak boleh diterima akal!!!!

Well done Ummu Asiah untuk coverage ni semua :)

Kesian pokok demokrasi.. saya baca sajak dibuat oleh isham rais dlm tukar tiub... lotong dan pokok demokrasi.. tergelak2 saya dan suami baca :D

ok ummu asiah..bye

ummu asiah said...

RD..

Tu lah..kalau tak update sekejap dah rasa mcm banyak cerita dah basi..

puas hati dan seronok dapat berkongsi..

memang lawak..and kita memang dah boleh agak apa tindakan kerajaan..tapi kalau sampai pi cabut pokok pulak memang kes teruk la tu..ada ke MBI kata sebab plak tu mengganggu lalu lalang...tak logik lansung!!!