Wednesday, 25 March 2009

SELCAT DAY3...Marah Giller YB Teng..banyak betul description tak betull....Tension!!!!!

Hari ini kami tidak pergi ke Annex Shah Alam..sedang nonton dari rumah....anak demam...suami masih sakit belakang..
Tapi...tak tahan dengar dan nonton Pendengaran Awam tersebut dari web live telecast!!!!....nak gugur jantung dibuatnya dengar YB Teng bertanya...marah betul dia hari ini...selalunya dia yang paling bersopan...hanya kerana dia amat marah...kerana sedekah kain batik dan pelekat pada org miskin hanya RM4000 lebih..tapi beli kain pada YB YB...ratusan ribu harganya...pergi kambodia sedekah duit bawa duit in USD ribu-ribu....
giller...giller...marah...apa taknya...ada dua insiden description di resit n invoice tak epat dan berubah....tensen...tensen...
rasa nak pergi juga ke sana saksikan sendiri...
apa apa pun sapa yg free buka website ni sekarang juga!!!!

3 comments:

OO said...

saya dok qadha' baca post akak yang lepas-lepas!!!

Kak, kalau saya jadi YB Teng pun akan berapi-api kak....Subhanallah, inilah kerakusan manusia...macamana dia nak jawab esok pada hari Pengadilan yang mana sesuatu pun akan terlepas dari kiraan Allah SWT.

Menggigil tahan marah, dan I am "SO AMAZED" with all the numbers yang di kira-kirakan tu....

kalau ikutkan figures tu, dah berapa luas dapat cover tempat orang miskin!!!

Semoga Allah tidak menjadikan kita serta anak-anak cucu kita menjadi orang-orang seperti mereka. Na'uzubillah!

OO said...

typo error: "....yang mana sesuatu pun TIDAK akan terlepas dari kiraan Allah SWT

ummu asiah said...

OO..

more...coming...alarming facts and figures...and how some of tried their very best to cover up for their top BOSS...bak kata YB Teng..jangan cuba menegakkan benang yang basah...dah sah-sah salah...masih nak kicking around the bush untuk membetulkan...memang sakit jiwa...tapi nak juga dengar dan lihat...

OO..ada masa pegi la round ke kompleks wawasan Balkis tu..ada a friend of mine kata tempat tu sgt ekslusif..cantik 5 stars..and they claimed that those yg stay kat situ ialah anak2 org miskin yg bermasalah...tapi yg akak dapat tahu adalah yg sebaliknya...