Tuesday, 7 April 2009

P059: PR kejar Pengundi Hantu..Polis kejar "hantu"..FRU jaga "hantu"

Dari jauh kita semua mengikuti bahang kepanasan di ke 3 kawasan PRK di Batang Ai, Bkt Gantang dan Bukit Selambau.


Di Bukit Gantang...peristiwa ini kalau dapat dilihat mesti melucukan agaknya...

....dalam heboh-heboh penyokong Pakatan Rakyat mengejar dan mengepung pengundi hantu yang datang dengan Bas Rombongan yang dikawal oleh FRU....ini pula berita dari Malaysiakini tentang seorang penyokong PR yang mungkin di sangka 'Hantu Altantuya' dikejar oleh 'Polis BN'...memangla tak boleh dapat...lesap terus.....9.35am Seorang penyokong PAS - yang memakai topeng mangsa bunuh Altantuya Shaariibuu - dikejar polis dekat SK Changkat Jering, Bukit Gantang. Lelaki itu melarikan diri dan gagal ditahan polis.

Baca pula...kesah-kesah hantu yang menyamar...ini kes mesti bawa baju banyak helai ni...lein kali SPR kena cek beg pengundi pulak apa...hishhh...terrrerr betoi la...macam-macam taktik...ini laporan MAFREL tau..tapi tu la ruginya..Mafrel hanya boleh buat laporan..petugas parti kena bertindak..nak tunggu SPR....

"Our observer inside the school noticed a women changing cloth to go into a polling centre in Para Petani a couple of times. Was there any multiple voting here? Let’s wait for further details."

3 comments:

Anonymous said...

seems like kena pakai sistem cop kat tangan macam kat Insonesia jugak laa yer...

Neeza Shahril said...

tak sabar nak tahu result malam ni...

Aina@Azila said...

Kelakar laa... tapi hairan jugak ya, kenapa polis tu takut sangat dengan "hantu altantuya".