Sunday, 14 September 2008

" Innocent Until Proven Guilty"

Hari ini sudah masuk hari ke 3 Raja Petra Kamaruddin dan Teresa Kok ditangkap, diculik dan ditahan di bawah ISA atas alasan yang tidak dapat diterima oleh akal fikiran. Wartawan Sin Chiew Daily, Tan pula telah dibebaskan. Alasan yang diberi oleh Menteri Dalam Negeri, Syed Hamid Albar lebih lagi tdak dapat diterima pakai...untuk menjaga keselamatan Tan yang kononnya terancam.

Mulai dari hari penangkapan bermula lah episod hitam dalam keluarga Raja Petra Kamruddin dan YB Teresa. Keluarga mereka telah mula melalui episod yang sedih dan tidak ketahuan, tidak tahu dimana orang yang tersayang diletakkan, berapa lama lagi mereka akan dikurung, apakah mereka diseksa..ke tahap apakah mereka diseksa...????

Semua ini sudah dilalui oleh RPK dan keluarganya...namun anda semua boleh menghayati apakah yang dirasakan dan telah dialami oleh mangsa Kezaliman ISA yang kini telah mengharungi detik-detik zalim dalam kehidupan mereka selama lebih dari 6 tahun, sudah masuk tahun yang ke TUJUH kini....bacalah di sini http://lailagmi.blogspot.com/

No comments: