Monday, 15 December 2008

TEATER BILIK SULIT-MESTI TONTON!!!!

INVITATION TO TEATER BILIK SULIT

Teater Bilik Sulit is a play that features the untold true accounts of the nature of Police interrogation of the ISA detainees which are based on testimonials of those who used to be detained under the ISA.

Dear All,

In conjunction with the International Human Rights Day, The Bar Council in collaboration with Gerakan Mansuhkan ISA (GMI) would like to extend an invitation to all of you ladies and gentlemen to Teater Bilik Sulit which is going to be held on these dates :

20/12/2008 (Saturday)
21/12/2008(Sunday)
22/12/2008(Monday)
23/12/2008(Tuesday)

Venue : Bar Council Auditorium, Level 1

Time : 8.30pm

Space is limited, kindly RSVP.

For more info kindly contact 012-4651671 @ fadiahnadwa9@ yahoo.com

5 comments:

Neeza Shahril said...

menarik ni.. nanti record ya kak N.. nak gak tengok..
pastinya ada orang melatah lepas ni ;)

Asiah Bad Latif said...

neeza
InsyaAllah nanti akak tanya penerbit eksekutifnya if ada d cdkan..mesti di usahakan utk dipostkan pada orang di tanah Arab sana tu..:)

lagi bnyk la org marah..

nanti akak updateka kisah kempen pengayuh basikal oleh JERIT..sejak dilancarkan ramai diganggu dan ditangkap..bila masuk selangor lagi teruk..all just bcause one of the demand is Mansuhkan ISA..d rest tu tak ada masalah to the govt and to the police.

ummu asiah said...

neeza..

silap la pulak..terguna akaun si kecik si asiah tu pulak..so dah tahu lah nama glamer abah asiah..:)..jemput la masuk ke blog si asiah tu..dia pun nak berblog jugak..

OndeOnde said...

masa kami balik dari K.Kangsar hari tu pun kami nampak polis tahan bas kat toll tu, ingatkan apa..

wah, cam menarik ni teater bilik sulit!

ummu asiah said...

OO..

if free..jom la dtg nonton..ni lain dari yang lain InsyaAllah..

polis selalu beri alasan mereka menjalankan tugas mengikut arahan org atasan..tu yg kita marah sgt..org buat jenayah ramai tak pulak nak pi kepong..jaga keamanan dan tahan org yg benar2 buat salah.