Sunday, 11 January 2009

21 arrested at anti-war vigil-malaysiakini




Video showing the incident last night...even when our elected Parliamentarians tried hard to negotiate that we were given time to show our solidarity to the Palestianians...the police still didn't want to listen and co-operate...while the police and the YBs were negotiating, the SBs behind us started to grab and rampas our placards and banners...they pushed and surrounded us...the video can really explained the situation we were in and how mad we were....YB Charles Santiago also appealed to the police not to arrest and let us demonstrate so as not to 'memalukan' our Perdana Menteri malaysia...but the police just DON'T Care!!!!

While the Education Minister even encouraged the students to demonstrate and show support to the Palestinians, we were being captured by our policemen...what else can we say about our Polis Di Raja Malaysia????.....double standard or what..read here as well...

...and...my son who is 13th years old are among those who were arrested and later being interrogated by the SBs...luckily our lawyers from the Bar Council really did a great job in helping us..

Thank you to all who came to the IPD to show support to all of us arrested including our family friends..Zahir Hassan and Family..friends from Jamaah Islah Malaysia...YB Ronnie Liu also came to support us...Thank you..

Selamat kan Palestine...Stop War...Stop The Killings!!!

6 comments:

Neeza Shahril said...

laaa.. nape kena tahan pulak? dalam paper dah benarkan students U buat demo.. nape diorang kena tahan? ada yang tak kena ke kak?

Abang Long said...

Baru jelas apa yang berlaku.

ummu asiah said...

neeza..
jawapan sebenar kenapa kami ditangkap memang susah nak jawab..tapi yang lebih jadi persoalan kenapa perhimpunan candleite vigil tu tak dibenarkan dijalankan.sebaik sampai di dataran merdeka terus kena halang dan dikatakn sebagai perhimpunan haram....memang pelik betul..

among us ada 2 orang Ahli Parlimen dan seorang wakil rakyat ADUN dan ramai sekali peguam dari Bar Council. Sudah tentu program yang diadakan malam tu selamat da mengikut undang-undang dan perlembagaan.

Macam tu lah caranya ...mungkin bila polis telah kabur sedikit pandangan bila melihat organisernya dan mereka yang hadir.

ummu asiah said...

Abang Long..

Rasanya video tu cukup jelas menunjukkan apa yang berlaku...kami dikeung dan ditolak...dibelakang kami dipenuhi dengan SB yang berniat jahat...rasa saya yang suka buat jahat ni ialah SB...polis yang tak berpakaian seragam..polis beruniform ni baik sikit..apa tidaknya jika tidak dengan jelas kita dapat mengecam mereka.

Aku oku! said...

PDRM agen israel dimalaysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片